1 Aralık 2010 Çarşamba

Amaaann Değmeyin Keyfime !



Ajanda Dergide konuk yazar olmuşum , kolay beğenmeyen babacım yazımı okumuş çok beğenmiş , yoksa ben hafiften ünlü mü olmuşum? :)) Popstar olamadım ama blogstar olmuşum :)) Kapak sayfasına bak ne şirin olmuş.. böyle bir kapakta yer almışım, o minik kuş benim olsun muuu :) Ay değmeyin keyfime şurada tüylerim diken diken yüzümde saçma bir gülümseme ile oturayım azcık :)))



Henüz okumadıysanız hemen okuyun , sadece beni değil dergi tayfasının tüm yazılarını okuyun , yılbaşı moduna girin hediyelerinizi şimdiden seçin çok az kaldı, yılbaşı partisinin nerede yapacaksınız ona karar verin, yeni kitaplar gitmediğiniz tiyatrolar mekanlar ve henüz izlemediğiniz filmleri keşfedin :)

Sonra da geri dönüşlerinizi esirgemeyin ki blogçular motive olsun daha çok yazası gelsin ;)

Öptüüüüümm !!!

16 yorum:

Göçebe dedi ki...

Çok güzel yazmışsın. Tebrikler:)

Nesobaby dedi ki...

Teşekkür ederimmmmm!!! :))) Mehtap co nerelerdesin kayboldun dünyanın hangi köşesindesin hala Roma'dasın umarım bir daha taşınmadın :))

Dışavurum dedi ki...

Nwsocum kaç kere okudum bilmiyorum, ço sevidm yazını.
Ellerine sağlık, harika !

Göçebe dedi ki...

Çok güldürdün beni Neso çok yaşa emi:) Hala Roma'dayım ve iki sene daha buradayım.

Bilgisayardaki bir virüs nedeniyle blogger hesabıma ulaşamıyordum. Bu yüzden ne yeni yazılar hazırlayabildim ne de yorum bırakabildim.

Bu arada senin yazını okuduktan sonra Karayiplere gitmeyi düşünüyorum. Tabii 19 aylık bir afacanla oralarda ne yapabliriz bilemiyorum:)

pinomino dedi ki...

Benim de en büyük hayallerimden biri gemi seyahati:D Ufaklıklarla eminim çok keyifli olur, çldırırlar sevinçten sanırım:)
Ne güzel gezmişsiniz Nesocum:) Bayıldım:D

Nesobaby dedi ki...

Sedoşka ilk sen okudun hadi gene iyisin :)) çok sağol tekrar ;)

Mehtap Roma'yı da yakarım Karayipleri de diyorsun :) valla büyük geçmiş olsun aramıza dönmene sevindim yazılarını okudum lakin yorumlarını henüz yazamadım :)
Biraz ayaklansın git bence herkes nasıl gidiyor geziyor çoluk çocuk
Bakın ben de korkuyorum o yüzden gezemem diye çocuk yapmıyorum ama yabancılar nasıl geziyor

Pino'cummmm pijamalarım bir an evvel gelsin fotoğraflarımı çekip sana göndercem bugün ikimiz için de güzel bir gün ! Eminimki bayılacaklardır çünkü yazıya yazamadım çok ayrıntılı ama inan çocuklara acayip güzel faaliyetler vardı kostümler giydirip büyüklere gösteri yaptırıyorlar böyle hepsi makyajlarla bir hayvan kılığına girmiş falan :) tabi biraz da ingilizce sorunu olabilir ama şimdiki çocuklar anaokulunda ingilizceye başlıyorlar değil mi? :) Neyse ben üzerime düşeni yaptım tavsiye ettim siz de gidin arkadaşlar , kapalı tatilköylerinden daha çok keyif alacağınız kesin! :))

özgün dedi ki...

Nihayet okudum :)
Tan efendinin uyumasını bekledim
Seviyorum senin yazılarını samimi yazıyorsun sıkmıyorsun güzel ayrıntılar veriyorsun.
Yine de gemiye binmem lo ayaklarım yere bassın isterim :)))

Nesobaby dedi ki...

Ohh be nihayet okudun dedim ben de zaten :))
Ben de seni seviyorum uyumayan yeğenim Tan'ı seviyorum ..
Gemiye bindin mi gemide olduğunu anlamıyorsun o kadar büyük ki sallanıp insanın midesinin bile bulandırmıyor :) sanki oteldeymişsin hissi var merak etme ;) Binince inmek istemezsin ben sana diyim yanii :))

Göçebe dedi ki...

Kenyalı oğlum 35 uçak yolculuğu yapıp 3 kıta 5 ülke gördü. Karayiplere de seve seve gider eminim ama ben orada geminin sefasını sürebilir miyim ondan emin değilim işte:)

pinomino dedi ki...

Yaşasınnnn:)) Hi hi bekliyorum fotoları:)) Evet gemi olsun tren olsun bayılıyor tosbağalar. İngilizce okulda öğreniyorlar, o rengarenk ortamda anlamasalar bile eminim çok eğlenirler:))

ŞuŞu dedi ki...

Bu kapak seni ağırlamaktan şeref duyar:))
Yazını bende sevdim,babanın hakkı var:)
Gemi deyince bende içi bir hoş olanlardanım ama denebilirir o güzel fotolardan sonra:)

Nesobaby dedi ki...

Pinocum istersen senin için defile bile yapar buraya videoyu kaydederim :)) satış patlaması yaşarsınız ama baştan uyarayım :))) Bence size ailecek böyle bir tatil lazım gerçekten çok keyif alacağınıza eminim Bülo&Arda&Deniz&Pino :))

Şuşuuu :)) ya ben sizin gibi sanatçı ruhlara hayranım ama gerçekten ne güzel çizimlerin var şimdi bloguna baktım da.. Kasım kapağı da çok romantikti :) tam benlik ;)
Beğenmene çok sevindim hediye kutularına bayılıyorum umarım hepimize uğurlu gelir bu yılbaşında güzel güzel kutu kutu hediyeler alırız :) Gemiyle ilgili daha ne fotoğraflar var da çok kişisel olmasın diye bunlar yayınlandı. Sen bir de diğerlerini görsen :))) isteyene e-mail olarak atabilirim daha fazla fotoğraf ;)
Ayrıca Ocak yazısında adalarda çekilen fotoğraflar olacak bakalım onları da beğenecek misiniz?

Nesobaby dedi ki...

Mehtap'cım çocukları yaş grubuna göre ayırıyorlar yani onlar yapabildiğine göre sen de rahat bir tatil yapabilirsin bence. Mesela 4 yaşına geldiğinde düşünebilirsin böyle bir tatil ;) Sanki çok çocuklu tatil yapmışım gibi yorumladım ama 4 yaşında daha laf anlar oluyorlar sanki :))))

anneciğin:)) dedi ki...

canım kuzum:)) en nihayet okuyabildim yazını...her zamanki gibi çok güzel yazmmışsın birçok ayrıntıyı da atlamadan ifade etmişsin.. ah keşke o gemide bizde olaydık diyor insan:)) kısmet belki birgün inşallah..daha nice gezmeler ve yazmalar benim güzel kızım seni çooooookkkkkk seviyorum:)))))))) bu arada ne pijaması? merak ettim:))

Nesobaby dedi ki...

Annişkocuğummm nihayet valla yazlıktan döndün kendine gelemedin beni de unuttun :)
İnşallah birgün gideriz yine gemiye neden olmasın? Hayal edersek belki olur ;)

Pijamalara gelince; blog arkadaşım Pino'nun çizimleriyle yapılmış pijamalar Limando'da satışa sunuldu. Ben de hemen aldım ;) Artık rüyamızda Pino'yla tatlı rüyalar göreceğiz :))

anneciğin:)) dedi ki...

ben seni hiç unuturmuyummm kuzummmmmmmm:)) şartlar öyle gelişti ne yapalım öptüm canımın içisiii:))