24 Mart 2011 Perşembe

Kazıkkaya Anaokulundaki Değişimler

Onları ilk tanıdığımda sınıfları böyleydi :(


Sonra böyle oldular :)

Şimdi öğrendimki daha da güzel olmuş sınıfları :D

Betül öğretmenimiz ve eşi neler yapmışlar neler :))

Gülben Ergen görmesin benim anasınıflarım neden böyle değil diye kıskanabilir :)


Kars'ta hava hala eksi derecelerde ama bu sınıfa bahar çoktan gelmiş bile :)


Onlar mutlu biz mutlu :) Emeği geçen duyarlı, vicdanlı herkese binlerce teşekkürler öpücükler !!!

16 Mart 2011 Çarşamba

Bloguma Bahar Geldi :)

İşte geldim buradayım ! Bir deneyeyim dedim ki amanın blogum açılıyor. Yuppii! Ay bir sevindim bir sevindim uzun zamandır askerde olan sevgili gelmiş kadar sevindim :)) ( 11 ay asker yolu bekledim de ondan biliyorum :)

Bloglarımızı kapattılar diye hiç yazasım yoktu. Aradabir telefondan girip yorum yazıyordum arkadaşlarıma ama en son telefondan da girememeye başlamıştım :( Şimdi bir baktım ki bloglarımızı serbest bırakmışlar. Dışarıda hava miss gibi gerçi ben tadını çıkaramıyorum, öğle arası ofiste kös kös oturuyorum ama olsun geçen haftasonundan beri bolca güneş ışığı görmek , iş çıkışı halen havanın aydınlık olması bile güzel !

Neler mi yapıyorum?

Gündüzleri işe gidip akşamları evde pijama terlik modunda tığ işi bebek battaniyesi örüyorum. Karamel'le zıpzıp topları ile oynuyorum, topların peşinden koşmaya bayılıyor. Bol bol çiçeklerimle ilgileniyorum bugünlerde, yeni çiçekler aldım evimize bahar gelsin şöyle dedim :) Bir de şimdi taa Ordu'dan Mayer Limon ve Calamondin Mandalina siparişi verdim. Bakalım hasarsız gelirlerse geçenlerde Güre'den aldığım Kumkat'ımın yanına koyacağım. Burak diyorki " Evi Botanik bahçesine döndürdün sanki" ama olsun , bir bahçem bile yok anlıyoooor musun ?? Haydi gülümseeee :) Madem benim çiçekleri dikecek bir bahçem yok ben de evimizi bahçeye çevirdim ne var bunda? Hem Karamel'de çiçekleri koklamayı çok seviyor merakla hepsini kokluyor.

Bunlar şakayıklarım , mevsimlikmiş ama görünce dayanamadım aldım 3 renginden de :)


Bunlar da tomurcuk gülüm ve limon selvim . Tomurcuk gülü Bauhaus'dan limonu ise Güre'de bir fidanlıktan aldık.

Bir de Mart'ın ilk haftası nihayet Uludağ'a gidebildik. 2 gün boyunca kar-sis dinlemeden kuşaklıkayanın tadını çıkarttık . Hamlamış vücudum az da olsa hareket gördü :) Ama ben bu fotoğrafta neden dombili görünüyorummm ? :P



Ayrıca Ajanda'nın Mart sayısını henüz okumamış olanlar için hemen burdan bir link veriyoruuuum. Öyle dolu bir dergi ki Ajanda oku oku bitmiyor :) Hepimiz ayrı ayrı çok emek veriyoruz bu dergi için. Umarım siz de keyifle okuyorsunuzdur. Ben de Prag yazımla , seçtiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle ve Noni ile yaptığım keyifli röportaj ile yer aldım. Beğenenler kaçıranlarla paylaşsın ;) Değerli yorumlarınızı bekliyoruzzzz!


Bir de geçen hafta arkadaşlarla Bandırma Barınağı için güzel bir yardım çalışması yaptık bunu da bir sonraki yazı da yazıcam siz beni takip eder olun ;)


Bol güneşli, çiçekli bahar günleriniz olsun! Özlemişim yazmayı ayoool ! :)

1 Mart 2011 Salı

BLOGUMA DOKUNANI YAKARIM!


Bizler emek verip, vakit ayırıp, hayatımıza bir renk katmaya birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz bloglarımızda. Bu ülkede her zaman olduğu gibi birkaç kendini bilmez dalaveracı yüzünden biz de yanıyoruz. Bu ülkede suçlu ortalıkta gezinirken gururla, düzgün vatandaş yine mağdur oluyor. Ben de (şimdilik) tepkimi buradan gösteriyorum. Ülkemizdeki futbol aşkının başımıza açtıklarına bakar mısınız? Bu ülkede isyankar ruhlu olmamak mümkün mü? Değil
Olay : Bazı bloglar Digitürk'ün maçlarını yayınlıyormuş. Karar almışlar mahkemede blogger'a erişim kapatılmış. Teknolojinin bu kadar ilerlediği , teknolojisiz bir hayatın düşünülemediği bir devirde olacak iş mi? Olmuş işte. Vakti zamanında da Youtube'a erişimi kapatmışlardı. Gidip zararlı videoları yok ettirmek yerine bizim haklarımızı elimizden alıyorlar. Ben de gidip Digiturk'ü kapattırmak istiyorum ! Bir işe yarar mı? Bilmiyorum ama elimiz kolumuz bağlı tekrar açmalarını mı bekleyeceğiz? Şu anda Turkcell ve Superonline aboneleri blogspot'a giremiyormuş. Ttnet kullanıcılarının henüz erişimi kapanmadı. Yakında onları da kaparlar. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Tepkisiz Kalma Haksızlığa Ortak Olma !