27 Aralık 2010 Pazartesi

Sarıkamış'tan Sevgiler


Geçen hafta Antakya Uzunköy İlköğretim okulu için arkadaşlarımla topladığımız 200 den fazla kitabı henüz babamla göndermemişken, Pino'cuğumun blogundaki yardım haberinden yola çıkarak kendisiyle "haydi bunu da yaparız onları da sevindiririz" diyerek haberdar olduğum Sarıkamış Kazıkkaya Köyü Anaokulundaki minikler için eğitimlerine destek kampanyası başlattık ( Kendi çapımızda ama olsun biz ona kampanya diyoruz :) )
Sınıf öğretmenleri Betül Hanım'ın zorunlu görevi için bu köye atanması ile anaokulu kendini bulmuş. Daha öncesinde maalesef köyde bu hizmet verilmiyormuş. Camiden alınan halılar ile önce soğuk yerler ısıtılmış. Betül Hanım'ın en büyük destekçisi kardeşi Esma Hanım'ın çabaları ve arkadaşlarının gönderdikleri plastik sandalyeler ve eldivenleri çocuklara ulaşmış. Ayrıca yine yardımsever bir kişi çocuk başına 10 kitap göndereceğini söylemiş. Biz de arkadaşlarımla bu işe de el atıp onları sevindirmek mutlu etmek istiyoruz.
Esma Hanım'dan son aldığım bilgiye göre Doğu Kars otobüs firması aracılığı ile okula ücretsiz gönderim yapabilecekmişiz. Yani beni tanımıyor olsanız bile veya Türkiye'nin herhangi bir şehrindeyseniz Doğu Kars Otobüs firması aracılığı ile Sarıkamış'taki bu minikleri sevindirek eşyalar gönderebilirsiniz. Hiç masal dinlememiş, annesinin sesini bile duymamış minikler.
Lütfen siz de onlara destek olun ya da siz de benim gibi çevrenizdekilerle , iş arkadaşlarınızla dostlarınızla bir olup böyle minik kampanyalara öncülük edin. Bir elin nesi var 2 elin sesi var. Seslerinizi birleştirin !!! :))
Destek olmak isterseniz lütfen benimle irtibata geçin yorum bırakın mail atın ben size hemen dönüş yapacağım neler gönderebileceğinize dair bilgi vereceğim.

2 yorum:

pinomino dedi ki...

Canım benimmm:)))
Bu tatlı çocuklara da elimizi uzatabileceğimiz için çok mutluyum:D
2011in ilk haftası koliler Doğu Kars firmasının otobüslerine yüklenecek:D
Kocaman sevgilerimle:D
Teşekkürler:D

Dışavurum dedi ki...

Yaşasn! Süpersin Nesocuum.