4 Ocak 2011 Salı

2011'in ilk mimi :) Mimoşşlandım :)

Sedoşka geçen yıl beni mimlemişti, ben de kaç gündür vereceğim cevapları düşünmekten yayınlayamamıştım . Dün akşam birden aklıma geldi :)
2010 Yılında Mutlu Olduğunuz Şey Nedir?

Mutlu olduğum çok an var aslında özellikle de başkalarını mutlu ettiğim zaman ben mutlu oluyorum ve sevdiklerim yanımdayken, iyi arkadaşlarımla vakit geçirirken, konuşurken.. ama kaç gündür düşünüyorum da en mutlu olduğum an hangisiydi diye..Sonunda buldum :) Karamel'in benim hatam yüzünden balkondan kaçması ve saatlerce onu arayıp bulamadıktan sonra gece 12'de tam ümidimi yitirmişken tesadüfen kapıyı açtığımda merdivenlerden çıkan tontişi gördüğümde gerçekten kalbim yerinden çıkacak kadar çok mutlu olduğumu hatırlıyorum :)


not: üzerimdeki pijamanın deseni blog arkadaşım Pino'ya ait :)

2010 Yılı Sizin İçin Nasıl Bir Yıldı?

Genelde yoğun, bazen stresli, bazen çok eğlenceli, koşturmalı, ama kesinlikle sıkıcı değil, verimli bir yıldı. Sorunların üstesinden geldim. Yapmak istediğim çoğu projeye el atıp gerçekleştirdim. Mümkün olduğunca hayata katkım olduğunu düşünüyorum.

2011'e Nasıl Girmek İstersiniz?

Geçen yıl aksiyonlu geçen Prag yılbaşı gecesinden sonra, 2011'e evde ve huzurlu girmek istemiştim, bizim ev olmasa da sevdiğim arkadaşlarımın evinde sevdiğim arkadaşlarımla beraber karnım tok, keyfim yerinde,kafamda melek hareli tacımla mutlu ve huzurlu girdim :)

2010'da Yapmak İsteyip de Yaptıklarınız ve Yapamadıklarınız

İnsanoğlu doyumsuz, biz kadınlar daha doyumsuzuz :) Sürekli birşey istiyoruz sonu yok, özellikle de bu zamanda sürekli birşeyler istiyoruz. Gerçi ben genelde azla yetiniyorum o ayrı :) Görmek istediğim 2 şehir vardı ( Londra&NewYork) bu şehirleri gezip keşfetme şansım oldu. Sokaktaki minik dostlar için yapmak istediklerim vardı ( kedi evi yapmak -şu an arka bahçede minnoş bir kediyi misafir ediyor, bahçedeki kedileri neredeyse hergün seviyor ve besliyorum, barınaklara yardım yapmak ve insanları bu konuda bilinçlendirmek) bunları da elimden geldiğince başardım ve devam ediyorum. İş değiştirmek istiyordum hala değiştiremedim :( bu beni gerçekten çok mutsuz eden bir faktör. Tarkan'ın konserine gitmek istiyordum 2 konsere gittim muhteşemdi, çok eğlendim! Zigzag battaniye örmek istiyordum ve neredeyse bitmek üzere. :) Arkadaşlarımla dinlendirici bir tatil yapmak istiyordum Eylül'de Çeşme - Akyaka-Bodrum 3'lüsünde çok keyifli ve dinlendirici vakit geçirdim hem de çok sevdiğim arkadaşlarımla. Doğu'da unutulmuş çocuklar için kampanya yapmak istiyordum arkadaşlarımla beraber bir sürü çocuğu mutlu ettik :) Gerçek dostların etrafımda olmasını istiyordum , gerçekleri ile beraberim beni üzenleri hayatımdan uzaklaştırdım. Şirin kurabiyeler yapmak istiyordum bir sürü tatlı bebeğe bir sürü kurabiye yaptım. Kilo vermek istedim yaklaşık 6-7 kg verdim. Bloguma daha çok yazı yazmak istiyordum ama yoğunluktan pek ilgilenemedim. Bu arada Ajanda Dergi'ye konuk sanatçı olarak başladığım yazarlıktan asil takıma terfi ettim :) Teşekkürler güveniniz için ! Hala ünlü bir popstar olamadım ama 2011'de neden olmasın?

Nev'le Yılbaşı Partisi Mikrofonda Nesobaby :)


Ben de sevgili kuzenim Özgün'ü , blog kankam yalnızlar kraliçesi Penelope hatunumu, çok sevdiğim çizgi kahramanım blog arkadaşım Pino'yu, yine çok sevdiğim keyifle takip ettiğim şirin blogger Noni'yi , çocukluk arkadaşım yakışıklı bebiş Can'ın güzel annesi Tuba'yı mimliyorum ! Haydi bakalım sıra sizde ! ;)

10 yorum:

GÜLDO :)(: dedi ki...

Nesobaby yine döktürmüşsün :) Harikasın....
Düşüncelerini bu kadar güzel kaleme dokemebilmen süper.... seninle gurur duyuyorum arkadaşım :) iyi ki seni tanımışım iyi ki bnm arkadaşımsın :) seviyorum seni....

pinomino dedi ki...

en kısa zamanda yazacağım Nesocum:D sevgiler çok:D

özgün dedi ki...

mimoşumu aldım canım :)

Modapark.Net dedi ki...

pijama çok şeker bende limangoda almaya niyet ettim bugün :)

Nesobaby dedi ki...

Güldo bebişim asıl sen iyi ki varsın ben seni seviyorum bebek!
Valla bu kız arkadaşlar olmasa sevgi sözcükleri duyamıyoruz maalesef ( kocaların kafasına bir taş kocamaann)
Pino , Kuzi hadi bekliyorum acele etmeyin ama merak ediyorum cevaplarınızı ;)
Modapark neyyyy? Limangoda yine mi satılıyor Pino pijamaları? geçen sefer alamadığım modellerden hemen alayım o zaman :) sakın bitirme bana da bırak lütfen!
Laf aramızda pijamalarımdan çok memnunum yani Pino arkadaşım diye demiyorum hem çizimler çok sevimli hem de çok rahatlar :)

Saliha dedi ki...

çok güzel

Noni dedi ki...

Nesobabycim Karamelle ikinizin harika göründüğünüzü söylemiştim di mi ;) Ay nasıl mıncıklayasım var onu!!! Ekrandan zor tutuyorum kendimi :)
Mim için teşekkürler tatlısı ama ben uzun süredir mim olayını kaldırdım, bir ara içinden çıkılmaz bir hal almıştı ve bende o zaman nokta koydum, umarım beni anlayışla karşılarsın ;)
Bir de geçmiş olsun arabanda çok hasar yoktur umarım, ama ne demişler cana geleceğine mala gelsin... Çok öperim seni de Karameli de hatta onu öpmekle kalmam yutarım hii hii :)

penelope dedi ki...

nes..çok güzelsiniz..dergideki asil kadrodaki yerin muhteşem bi haber şimdi...llayıksın daha güzellerine...

mutlu seneler diliyorum cnm..sana karamele..burki ye..burkiydi di mi:))çok uğurlu olsun dilerim...

Sezsel by Sezgi dedi ki...

:D Yumak yumak ne guzel bır kedı o oyle :D
nev nev nev.. Çok çok severım kendısını. Yılbası ıcın ıyı bır tercih olmuş cidden :D

Nesobaby dedi ki...

Noni seni anlıyorum şekerim zaten sen günde birkaç kez yazdığın için de aslında bizim gibi blogunu ihmal edenler için bu mim daha verimli oluyor :))) Karamel çoook tatlıdır ben onu mıncık manyağı yaptım zaten birgün İstanbulda belki sen de görürsün..

Penelope cooo nerdesin kuzum? seni çok ama çok özledik . Yazını tam okuyamadım ama baya badireler atlatmışsın geçmiş olsun canım işlerim sakinleşsin hemen okuyacağım lütfen kendine iyi bak penelopem yaa
Sezgi ( ohh ne güzel yeni bir yüz :))) olleyyy)
Nev'de beni çok sevdi sanırım (Nev & Nes ) önce sahneden uzandı elimi tutup öptü çok saygılı bir insan :P ilerleyen dakikalarda beni çok oynak görünce sahneye çıkarttı, arkamdan neyseki bizim kızlar da geldi de yoksa ben ne yapardım heyecandan :) bir de şarkı söyletti ama o an sesim öyle kart çıktı ki ben bile utandım :)) ama sesi çok güzel gerçekten canlı performansını da çok beğendim. Aslında bizim işyerinin partisine geldi ama canlı performansını dinlemek için gece çıktığı bir yer varsa da gitmek isterim yani ;)