6 Ocak 2011 Perşembe

OKU BENİ OKU BENİİİ !!!


2011'in ilk sayısını okuyanlar parmak kaldırsın? Sonra da gelsin 2 satır yorum yazsın, bakalım bu ay Ajanda'yı nasıl buldunuz? Nasıl daha okumadın mı? Aşkolsun ama senin yorumunu bekliyoruz çok sevgili okuyucu !! :)
Yine keyifli içeriği ve yazılarıyla dopdolu aylık online derginiz Ajanda sadece bir tık uzağınızda. Ben de Aralık ayında başladığım Karayip Maceramın devamı ile sayfalar arasındayım, beni bulabilecek misiniz bakalım? :) Beni bulunca söyleyiverin lütfen nasıl buldunuz? Güzel çıkmış mıyım? :)) Henüz 2 aydır yazmama rağmen hemen bu sıcak ailenin içinde kaynayıverdim. Ama insanların emeklerinin değer görmesi çok önemli. Verilen emekleri de gözümle görüp yaşayıp için daha çok kişi tarafından paylaşılsın istiyorum :)
Ayrıca dergi ile ilgili öneri ve eleştirilerinizi de lütfen bizlerle paylaşın. Her türlü yorum blog yazarları için çok kıymetli unutmayın (Yorum olarak yazabilir ya da sevgili güleryüzlü çalışkan editörümüz Sinem'e mail olarak görüşlerinizi atabilirsiniz ergun.sinem@gmail.com )

Adios Amigos !

2 yorum:

penelope dedi ki...

muhteşem ve ..ve..ne diyim yani okurken inanıyorum herkes kıskanmıştır.kıskanmadım pek keyifle okudum diyenin egosundan öpüyoorum..
asıl işin bu sanki..gülhanın galaxy rehberi gibi bi programı hakediiyoruz..nesobaby le 80 günde devri alem..:)beklıyoruz sıradaki bu...

Nesobaby dedi ki...

aYY NE sevindim :)) bence de gezmeliyim onun gibi o kız çok tatlı zaten klasik programlardan değil ya çok seviyordum ben onu ama izlemeyeli çok oldu. Okuduğun ve yorumladığın için sağol Penelopemmm :*