16 Mart 2011 Çarşamba

Bloguma Bahar Geldi :)

İşte geldim buradayım ! Bir deneyeyim dedim ki amanın blogum açılıyor. Yuppii! Ay bir sevindim bir sevindim uzun zamandır askerde olan sevgili gelmiş kadar sevindim :)) ( 11 ay asker yolu bekledim de ondan biliyorum :)

Bloglarımızı kapattılar diye hiç yazasım yoktu. Aradabir telefondan girip yorum yazıyordum arkadaşlarıma ama en son telefondan da girememeye başlamıştım :( Şimdi bir baktım ki bloglarımızı serbest bırakmışlar. Dışarıda hava miss gibi gerçi ben tadını çıkaramıyorum, öğle arası ofiste kös kös oturuyorum ama olsun geçen haftasonundan beri bolca güneş ışığı görmek , iş çıkışı halen havanın aydınlık olması bile güzel !

Neler mi yapıyorum?

Gündüzleri işe gidip akşamları evde pijama terlik modunda tığ işi bebek battaniyesi örüyorum. Karamel'le zıpzıp topları ile oynuyorum, topların peşinden koşmaya bayılıyor. Bol bol çiçeklerimle ilgileniyorum bugünlerde, yeni çiçekler aldım evimize bahar gelsin şöyle dedim :) Bir de şimdi taa Ordu'dan Mayer Limon ve Calamondin Mandalina siparişi verdim. Bakalım hasarsız gelirlerse geçenlerde Güre'den aldığım Kumkat'ımın yanına koyacağım. Burak diyorki " Evi Botanik bahçesine döndürdün sanki" ama olsun , bir bahçem bile yok anlıyoooor musun ?? Haydi gülümseeee :) Madem benim çiçekleri dikecek bir bahçem yok ben de evimizi bahçeye çevirdim ne var bunda? Hem Karamel'de çiçekleri koklamayı çok seviyor merakla hepsini kokluyor.

Bunlar şakayıklarım , mevsimlikmiş ama görünce dayanamadım aldım 3 renginden de :)


Bunlar da tomurcuk gülüm ve limon selvim . Tomurcuk gülü Bauhaus'dan limonu ise Güre'de bir fidanlıktan aldık.

Bir de Mart'ın ilk haftası nihayet Uludağ'a gidebildik. 2 gün boyunca kar-sis dinlemeden kuşaklıkayanın tadını çıkarttık . Hamlamış vücudum az da olsa hareket gördü :) Ama ben bu fotoğrafta neden dombili görünüyorummm ? :P



Ayrıca Ajanda'nın Mart sayısını henüz okumamış olanlar için hemen burdan bir link veriyoruuuum. Öyle dolu bir dergi ki Ajanda oku oku bitmiyor :) Hepimiz ayrı ayrı çok emek veriyoruz bu dergi için. Umarım siz de keyifle okuyorsunuzdur. Ben de Prag yazımla , seçtiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle ve Noni ile yaptığım keyifli röportaj ile yer aldım. Beğenenler kaçıranlarla paylaşsın ;) Değerli yorumlarınızı bekliyoruzzzz!


Bir de geçen hafta arkadaşlarla Bandırma Barınağı için güzel bir yardım çalışması yaptık bunu da bir sonraki yazı da yazıcam siz beni takip eder olun ;)


Bol güneşli, çiçekli bahar günleriniz olsun! Özlemişim yazmayı ayoool ! :)

8 yorum:

Meyra dedi ki...

canım benim tam bahar havasında rengarenk post olmuş:)) hoşgeldin sonunda görebildik seni;) hem varya ben ajandayı okudum prag için yazdıklarını okurken resmen geçirdiğim prag günlerimi yaşadım sayende:)) muhteşem pasta şehir bence..bu arada ajandadan şuşunun çizimlerinden kazandım şekerim:) artık yasaksız eski günlerin tadını yakalarız..

Nesobaby dedi ki...

Ay inanmıyoruuum? O Meyra sen misin ? :)) ne mutlu ne güzel ayrıca da kıskandım çünkü çok güzel çizimlerdi çerçeveleri ile çok şıktı (Şuşu'nun ellerine sağlık kedili Mart kapağımız da çok güzel oldu bence :)

Hoşbulduk Meyra' cım yorumsuz bırakmadın beni ayrıca çoık mutlu oldum 1 yorum geldi yazınca :) özlemişim yazmayı yorum gelince yaşanan sevinci :))
Yasaksız bol güneşli günler diliyorum o zaman :))

Dışavurum dedi ki...

NEsocuum çiçekleri çok beğendim, ne güzellermiş.
İyi yapmışsın almakla.

Ipek dedi ki...

Hosgeldin Nesobabycim:) Nihayet herkes geri donuyor birer birer, cok seviniyorum :) Bu arada ciceklerin cok guzelmis renk ve mis gibi kokular getirmislerdir evinize :)

Nesobaby dedi ki...

Sedoşka, bakarım diyorsan bence sizin eve de al birkaç tane ;)

Acai Berry hoşbulduk valla yorum gelmesini ve yayınla linkine basmayı özlemişim yahu :))) sizin orada havalar nasıl ?

Noni dedi ki...

nesobabycim gerçektenyasak kalktı mı? hala daha giremeyenler varmış bloga ben anlamadım bu işi :(
Şakayıkların harikaaaa, ne zarif bir çiçek di mi? Limon ve mandalinaların gelince resmini çek mutlaka canım ;)
Merak ettim senin bızdık Karamel bu çiçekleri nasıl rahat bırakıyor? bizim karamık pek bir meraklı valla onun sayesinde saksı çiçeği alamıyorum, taze çiçekleri de onun ulaşamayacaı yere koyuyorum :) bir de biz de top delisiyiz, top atmaktan kollarım uzadı valla bitmek bilmiyor oyun aşkı alem bu pisicikler :)

penelope dedi ki...

gündelik yazan tek sevdiğim yazansın.gördünmü ne saçma cümle..ama içi dolu..ajandayı okuyoruuuk beğenerek.

çiçeklerin çok güzel.güzel seçimler yapmıişsın bi ziraatçi olaraktan söyluyorum:)
özgüne de öpücük konduruverirsen sevinirim.haftalar sonra ilk kez internet gibi bi medenıyet yaşıyorum hurraa..

Nesobaby dedi ki...

Nonişim bizim karamel sadece merakla kokluyor çiçekleri. Dün limon ve calamondinimi yeni saksılarına naklettim toprak ekledim ( elimde eldivenler tam bahçivan modundaydım görseniz :)) Karamel'in de çok ilgisini çekti toprağı kokluyor beni dikkatlice izliyor :))

Yasak birkaç gündür vardı bugün yine açılmış burdan girebildim (işyerinden) ama tamamiyle kalkmadı sanırsam benim de kafam karıştı valla :)

Penelope kuzum kaybettik seni nerelerdesin, sürekli senden mail geliyor sanırım mailine virüs karışmış :))) Ya sen madem ziraatçisin bana deyiver, benim kumkatın yaprakları sarılı yeşilli demir eksikliğinden olur diyorlar, ne yapmak lazım , kuş gübresi iyi gelirmiş , bekliyorum babam alıp getirecek diye, ayy tam bahçıvan oldum kızlar :)) Özgün'e iletirim öpücüğünü ( o da giremiyor bloglara)