9 Temmuz 2010 Cuma

Gökyüzü sana ne oldu kuzuuum?

Kendini mi şaşırdın? Biz haftasonu kaçamağı yapacaktık senin şu haline bak. Bütün kış yağmadığın yağmuru yağmak aklına yeni mi geldi? Halbuki biz de bütün kış daha çok güneş açarsın diye yazı beklemiştik.
Bu hava beni melankolik yapıyor. Her ne kadar david vandetta 'nın şarkıları gibi cıstak cıstakları tıklasam da mp3 listemde bir süre sonra yine mouse murat ceceli , soner kabadayı gibi günümüzün "romantik prensleri" ne kayıyor. Halbuki bu akşam yola çıkacaktık ama ben bikinimi çantama atmış olduğum halde tatil havasına giremedim henüz yağmur havasından çıkıp. Ayrıca da kendimi çok şişko hissediyorum :( canım da nasıl çekmecedeki acil durum çikolatasını yemek istiyoorrr...Belki onu yesem daha mutlu bir insan olurum??

Yok yok onu yersem de vicdanım sızlayacak , bir parça atsam ağzıma gerisi gelecek durmak yok çikolataya devam şeklinde ..En iyisi çikolatayı en kısa zamanda birisine hediye etmek. Zaten hayatımın maksimum kilo seviyesindeyim şu anda vücudum daha önce bu kiloyu görmemişti. Gözlerim de görmemiş ki beni sinir ediyor bu günlerde. Neyse sağlıklıyım diye ona da şükretmeliymişim vücudumla barışık olmalıymışım (dedi bizim kızlar)

Ayrıca hiç çalışasım yok, bir an evvel saatin 17.00 olmasını bekliyorum... 17'den sonrası kolay geçiyor :) Hayat hep böyle saatin 18.00 olmasını beklemekle mi geçecek?
Bir de benim böyle günlerde özlemlerim tutar geçmişe doğru. Eski günleri özlerim çocukluğu, eskileri , eski görmediğim arkadaşları , eski tatilleri , eski dostları, artık eskisi gibi aramayan, aramadığı için aranmayan. O eskilerden çalan şarkılarda hatırladığın insanlar...Bu şarkılar da olmasa..:)
Ama kötüleri değil de iyileri hatırlar oldum. Kötüleri siliyormuş hafıza bünyesinden bir süre sonra çünkü hatırlamak istemiyorsun. Ne bileyim vardır bir açıklaması bir grup İsviçreli bilim adamının. Ama yeni yaşanmış kötü anılar silinmedi hafızamdan henüz, onları da affedemedim daha zamanı var. İsimleri bile unutur oldu hafızam istenmeyen isimleri. Halbuki 2 yaşındaki anıları bile hatırlayan bir insandım ben. Yaşlanmak böyle birşeymiş , bünye çabuk yorulur çabuk unutur olmuş. Diyeceksin yaşın kaç kuzum ne yaşlanması? Her eklenen yaş sana +1 yaşlanmak değil mi? Yaşlandım ama emin ol, eskisi gibi enerjik gezemiyor ayaklarım :) ordan anlarsın yaşlandığımı nesobaby gezemiyor eskisi gibi..
Böyle de birşeyler geldi içimden yazasım geldi işte sana da ... Ordaysan ve beni okuduysan sağol sen de benimle bu anı paylaştığın için :)

4 yorum:

Dışavurum dedi ki...

Buradayım , seni okudum.Paylaştım , rica ederim.
Ve o acil durum çikolatasını akşam bana hediye etmeni uygun buldum.
Saygılarımla.

özgün dedi ki...

sen şimdi benim çocukluğumun geçtiği ve hatta birlikte gençkızlık anılarımızın olduğu yerdesin... En çok sevdiklerimle hemde... benim içim daha bir kötü oldu beah...

iromania dedi ki...

Kıyamam sana kuzum!!Melankoli iyidir arada, mutlu anlarını daha değerli kılar...Loves..

Nesobaby dedi ki...

Sedoşka yanında okudum yorumu çikolatayı da getirmemiş oldum :) bir dahakine saklayacam yemiyecem sana vercem :))
Kuzennnn :) çok güzeldi ve hep seni andım her yerinde herköşesinde kızzz mehmet can'ı bilem gördüm şaka gibiii :))
İrem coo tatil iyi geldi hava da süperdi ( 2 güncükte olsa) dalında kayısı yemek , sevdiklerinle vakit geçirmek, cunda, kahvaltıya bahçeden biber toplamak çok çok güzeldi insanın şehir hayatına dönesi gelmiyor ( yaşlılar gibi konuşmaya başladım ben yaww )