26 Kasım 2010 Cuma

SüRpRiiiiZzzzzzzzzz !!


Sonunda beklediğim tarih yaklaştı bilenler var bilmeyenler de şimdi öğrensin hazırlığını yapsın bakalım
Online aktüel dergi Ajanda 'nın Aralık sayısında konuk sanatçı olaraktan beni bulacaksınız :))
Şaka şaka konuk yazar olarak yer alacağım ;)
Malumunuz benden gezi yazısı yazmamı istediler, başta Seda ve Sinem olmak üzere Ajanda ekibi arkadaşlar sağolsunlar bana böyle heyecan verici bir fırsat verdiler :) Benden de tatil yazısı dışında başka bir yazı çıkmazdı sanırım çok mu gezentiyim ne? :)) (NesoÇelebi diye değiştireceğim adımı :P
Ajanda derginin sitesine girip e-mail adresinizi kaydederseniz ay başında derginiz mail olarak size geri dönecek ;) sakın korkmayın ücretsiz ve zırt pırtta rahatsız edici reklam mesajı yok ;)

Her ay güzel dolgun içeriği , keyifli yazıları ve etkinlikleri ekranınızdan okuyabileceğiniz kocaman zengin bir derginiz olacak ;)

Okumayana küserim mektubunu keserim :))
Nesobaby minik not: Yorumlarınızı da bekliyorum ;)

5 yorum:

Sinem Ergun dedi ki...

Nesocum daha dergi yayınlanmadı ama ben senin yazını okudum bile:) Sanki seninle beraber gezmiş kadar oldum, içinde bir sürü ipuçları, mizahi yorumlar olan ve samimi harika bir gezi yazısı bu, okumayan çok şey kaçırır:) Hem de buu özel yolculuktan mahrum kalır dimi:)

Nesobaby dedi ki...

:)) ay yoksa internette mi dolanıyor yazı? Aşk-ı Memnu'nun final senaryosu gibi daha dizi yayınlanmadan maillerimize düşmüştü :)))

Sinem'cim çok teşekkür ederim tekrar ve ne kadar heyecanlıyım değil mi? Ben de kendimi garipsiyorum ama elimde değil napayım mutlu oldum işte herkesle paylaşmak istiyorum :))

Adsız dedi ki...

canımmmmmmmm...çok sevindim,ben sana diyordum ya,kızım değerlendir şu yazılarını diye..sabırsızlıkla bekliyorum aralığı...

cido dedi ki...

aralık ayı için meraklandım şimdi..cok ta hoşuma gider gexi notlarıı sen hep gezzz bizlere de anlat okk mı? :)...sevgiler

Nesobaby dedi ki...

Ben zaten hep diyorum :)
siz isteyin yeter bende bol bol gezme potansiyeli var :))
Önceleri rehber olmak istiyordum sonra hostes sonra da hiçbiri olamadım gezmeyi sever koca buldum kendime :)
Eşlerin ikisinin de gezmeyi sevmesi çok önemli tek taraflı olsa ben çok zorlanırdım :) genlerimde var çünkü gezme hevesi :)