9 Şubat 2011 Çarşamba

Benim Pino Pijamalarım

Çok seviyorum, değişik desenlerinden aldım sürekli yumuşacık yumuşacık giyiyorum. Herkese de tavsiye ediyorum ;) ( Pinooooo sana demiştim model olarak beni kullanabilirsiniz diye :)))

Blog arkadaşım sevgili Pino'nun desenleri ile Pop & Pink pijamaları bugün yine Markafoni'de sakın kaçırmayın!

Bu arada Karamel 'de pijamalarımı çok seviyor, ben giydim pijamamı diye o da hemen t-shirtünü giyindi (kıskanççç hıh!). Malum bu ara tüysüz şeftali modunda, üşümesin kendini cıbıldak hissetmesin yavrucak ;) Pino'cum lütfen Karamel'e de bir takım pijama istiyoruz ayrıca kocalarımıza da giydirmek istiyoruz :))) Bir de XL-XXL beden isteyen bazı büyüklerim var ( isimlerini vermeyeyim küsmesinler) lütfen Pop&Pink yetkililerine iletiniz :))

İkimizin de göbişleri çıkmış çaktırmayın ;)

Doğumgünü ya da sevgililer günü hediyesi olarak çok güzel bir alternatif ;)

7 yorum:

pinomino dedi ki...

canım benimm teşekkür ederim:))
bugün yeni modellerden bana yollamışlar sağ olsunlarrr.. o kadar tatlı ki.. fotolarda soluk çıkmış... bayıldım... aynen erkek kreasyonları da ben bekliyorum bülent için:) bu arada hakikaten bence model sen ve karamel olmalısınız:D dur bu yazını yazıma ekleyim ben he he:D

Dışavurum dedi ki...

Gözlüğün de yakıyor :)

Ipek dedi ki...

:)) Guzelmis pisama gercekten. Hele o Karamel... O ciddi surat nasil tatlilik vermis oyle :))

Nesobaby dedi ki...

Evet Pino'cum şöyle benim gibi içini dolduracak eti budu yerinde bir model lazım sizin pijamalara :))))
bu son model çok zayıftı cıııkkk beğenmedim :)))

Sedoşka evin içi çok güneşli yakıyordu hhahaha :D havası o da fotoğrafın , sanırsın mayo bikini katalogu çekimindeyim :)))

Acai Berry gerçekten pijamalarım çok rahatlar o yüzden herkese tavsiye ediyorum bir de arkadaşım Pino'nun çizimleri ile çokta şıklar :) Karamel de pijamalarımın üstünde uyumaya bayılıyor her sabah mır mırrr üstümde uyuyor :)))

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

pijamaları bende çok sevdim :)karamelin memişlerini gördüm sanki. anne mi olmuş..

Adsız dedi ki...

çok tatlısın ....
çok beğendim :)

Nesobaby dedi ki...

Zeynep'cim evet memeleri var ama sarkmis erkek memesi onlar sanirim :) tuyleri kesilince ortaya cikiyor :) Karamos 3.5 yasinda bir erkek

Tesekkurler Habinosss !! :)