18 Şubat 2011 Cuma

TEŞEKKÜRLER !

Bu yazı teşekkür amaçlı olup hiçbir çıkar gözetmemektedir :)
Çünkü birazdan göreceğiniz fotoğraflardaki minik kardeşlerimiz, benim iyi kalpli arkadaşlarım, hatta onların hiç tanımadığım, iyi kalpli, vicdanlı arkadaşları sayesinde mutlu oldular. Ocak ayında 2. etabına başladığımız Kazıkkaya Anaokulu yardım toplama çalışmaları geçen hafta sona erdi. 14 Şubat'ta minik sahiplerine kavuşan eğitime destek kutularımız hem onları hem de bizleri çok mutlu ettiler. (Gönderilenlerin fotoğraflarını buradaki linkten girip ilk albümde görebilirsiniz) Toplamda 13 kutu gönderim yaptık. Bu şimdiye kadarki gönderimlerin en büyüğü oldu o yüzden de ayrıca kendimizle gurur duyuyorum :)) Ve en önemlisi onlara sevgimizi gönderdik. Umarım bu sevgiyi hayat boyu kalplerinde taşır, onlar da çevrelerine, ülkemize faydalı bireyler olurlar :))
Ben aşağıdaki kartonlarda tek isim "Neso" olarak yer alsam da aslında yanımda bir sürü gizlenmiş bana güvenip desteklerini esirgememiş kanatsız melek saklanıyor. İşte kimliklerini açıklıyorum :))
Adnan Türk, Ayşe Arık Coşkun, Özgün Oyarkılıçgil, Beste Kurçman, Seda Sevgen, Nurcihan Bitkin, Eda Ökten, Gizem Eker, Hilal Nihal Duman, Melek Zeren, Erden Aydın, Zerrin Demirözü, Çiğdem Aydın, Kübra Kaptan,Saliha Matur, Berrak Edin Yılmaz (ve arkadaşları) , Gizem İspir, Didem Çukur Emekdaş, Ebru Balcı, Gözde Akbulut, Melda Akyıldırım, Ecmel Himmetoğlu, Nihan & Barış Manaz, Saynun Önen , Güldem Pere, Saliha Matur, Arzu Ekşi, Elif Özerel, Ramazan Elik, Sevil Girgin, Füsun Demir, Pelin Mutlu Yavuz, Emel Şentürk, Özge Ergün, Gülçin Dulger, Burcu Karaoğlu, Azize Satır, Aynur Gürses Öztürk, Öznur Şanlı Aksu, Özgül Ciğerci, Sezin Aslan, Zeliha Türkkan, Gamze Başcan, Zulal Eryürekli. (umarım kimseyi unutmamışımdır)

TEŞEKKÜLER !!!!



Çalışmalar harıl harıl devam ediyor

Uyumayalım beyler çalışalım lütfen :)))
( tatil sonrası erken kalkmaya alışamıyor tabii insan ;)

Bu fotoğrafta arkadaki yazılara dikkat : Müzik köşesi, Kitap köşesi ... :)

ne mutlu bize olleyy !!


Nesobaby'likten Neso Ablalığa Terfi Ettim :))))

Yerim sizi!! Siz de iyi ki varsınız !! :))

Ayrıca kampanyaya Ankara'dan destek veren ve benim Kazıkkaya Anaokulunu ilk duymama sebep olan cici blog arkadaşım Pino'ya , yine sitesinden çok şirin çizimleriyle duyuran ve Ankara'dan gönderim yapan Şuşu 'ya ve Ebru'ya ve yine Ajanda Dergiden marifetli yazar arkadaşım Müge'ye destekleri için çok teşekkür ederim.

Bir de sabırla hergün gelen poşetleri kutuları eve taşıyan eşim Burki'ye çok teşekkür ederim :))

Uzaklardaki ablasına destek amaçlı facebook'ta grup kurup destek arayan, sürekli iletişim içerisinde olup bize bu tatlı fotoğrafları gönderen, tanımaktan çok mutlu olduğum çok şirin çok tatlı yeni arkadaşım Esma!! Sen de iyi ki varsın :))) İdealist öğretmenimiz, zor şartlarda çalışan ve bize bu tatlı mesajlı fotoğrafları çeken , ( turkcell'in en son gösterilen sobalı reklamını gördükçe aklıma hep o geliyor) Betül öğretmene çok teşekkür ederim !

Bana, çevreme karşı vicdanlı ve duyarlı olmayı, insan sevgisini öğreten, karşılıksız sevgi verme konusunda örnek olan aileme çok teşekkür ederim :) Sizi çok seviyorum !!!

Bir sonraki kampanyada görüşmek üzere !!!!!!! :)))))

25 yorum:

DiLsAd dedi ki...

ay ağlicam kuzennnnnnn çok güseller valla bayıldımmm... çok sevap alıyonuz çokkk inşallah gelecekleri çok güzel olur çocukların çocuklarımızınnn Allah bahtlarını açık etsin inşallahhhh

Adsız dedi ki...

çok hayırlıbie iş yapmışsınızın canı gönülden tebrik ederim...

Ebru dedi ki...

Harikasın:))

menon dedi ki...

Merhaba,

Ben Betül öğretmenin kardeşi Esma.
Öncelikle hepinize ne kadar teşekkür etsem az. Aynı şeyler ablam için geçerli. O sürekli çocuklarla uğraştığı için çok fazla bakamıyor. Ama ben telefondan alıyorum onun mutlu haberlerini.
Öncelikle ne okuldaki öğretmenler ne ablam ne de ben bu kadar olacağını tahmin edebilirdik! Gerçekten hepiniz muhteşem kalbi olan insanlarsınız. Tek tek hepinizin adını yazamadığı için özür diliyor ablam. Çünkü bu sefer faaliyet yapmaya kartonları kalmayacak. Ama hepinizin adı onlarda saklı. O yüzden "Neso Abla" adı altında hepinizeydi o teşekkürler. Gerçekten iyi ki varsınız! En azından 17 çocuğu hayata kazandırmış olduk belki de...

Hepinize kucak dolusu sevgilerimizle,

Betül öğretmen,

Esma

saliha dedi ki...

Canım benim,sen ve arkadaşlarının başlattığı bu güzel kampanyanızdan dolayı sizi kutluyorum.çok duygulandım..idealist öğretmen ve kardeşine de sevgiler.Umarım tüm gençlere örnek olursunuz.Tüm insanlar biraz duyarlı olsa hele çocuk ve hayvanlara,sanırım harika olur dünya..canım seni çok seviyorum..

ezgi dedi ki...

Nes resmen gözlerim doldu :)

Saliha Matur Tandircioglu dedi ki...

Biraz olsun destek olabildiysek ne mutlu bizlere...........Yankı ve Yamaç da çok sevindiler

Sürekli haberleşmekte fayda var........özellikle çocuklar büyürken bazı şeylerin el değistirmesi ve dogru adreslere ulasmasi cok önemli.
Her konuda elimizden geleni yapmaya haziriz
Kolay gelsin
Sevgiler

Arzu Ekşi dedi ki...

Çok tatlılar :)
Çok sevindim , çok mutlu ettiler hepimizi

Yemekbahane dedi ki...

Eline sağlık nesocum, biz sadece sesini duyurmana yardım ettik, butun iş senin marifetin.
tebrik ediyorum, canı gonulden seni.

sevgiler,
müge

Burcu Karaoğlu dedi ki...

Sizin sayenizde bu ufacık kalplerin mutluluğuna biraz da olsa katkımız olduysa ne mutlu....
biz çok mutlu olduk:)Teşekkürler...

Didem Çukur dedi ki...

Biz teşekkür ederiz.

Sevgiler

Ipek dedi ki...

Ne kadar guzel bir is basarmissiniz oyle el birligiyle. Bu tip islerde liderlik yapmak beceri isidir gercekten, goruyorum ki buyuk bir basariyla altindan kalkmissin.. Fotograflar anlatiyor herseyi. O minicik yurekler ne kadar da mutlu olmustur..

Nesobaby dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Burki dedi ki...

Cocuklarin hepsinin sevinci gozlerinden okunuyor, onlar bu yardimlara kavustuklari icin mutlu bizse onlarin gulen yuzlerini gordugumuz icin. Hepimize bu mutlulugu yasama firsati verdigi icin basta sevgili esim Neso olmak uzere katkida bulunan herkese tesekkurler...

Özlem dedi ki...

Hayatımızda hep birşeyleri erteliyoruz. Hatta bazen öyle oluyor ki yardıma ihtiyaç insanları, çocukları, yaşlıları herkesi görmez oluyoruz ya da göz yumuyoruz. Bu yardımdan yeni haberim oldu.Ancak öle mutlu oldum ki, gerçekten resimleri görünce kendimi tutamadım. Bundan sonra bende çorbada tuzum olsun istiyorum. O kadar basit ki bir çocuğu sevindirmek. Onların beklentileri ufacık şeylerde gizli. Bu yardımın olmasına vesile olmuş arkadaşımıza ve bu yardıma yüreğiyle katılmış bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. İyi ki hala sizin gibi insanlar var...

özgün dedi ki...

iyi ki varsınız hepiniz..

penelope dedi ki...

neso abla iyiki varsın

Nesobaby dedi ki...

Sizler de iyi ki varsiniz :))
Motive edici bu super yorumlar icin cok tesekkur ediyorum emegi gecen herkes adina tabii ki
en kisa zamanda yeni kampanyalarimizda sizleri de yanimda gormek isterim , maddi olmasa da bloglarinizdan daha cok kisiya duyurabilecegimiz bir destek bile cok guzel olur.
Sevgiler tum kalbimle !

Adsız dedi ki...

YARDIMIMIZ DOKUNURSA NE MUTLU BİZE ...

iLkE dedi ki...

Seni ve yardım eden diğer herkesi gönülden kutluyorum arkadaşım! Çok iyisiniz çoookkk!! :)

Bero dedi ki...

Bebeleri mutlu ettiysek ne mutlu bize :)

Noni dedi ki...

Nesocum ne harika birşey yapmışsınız böyle, gerçekten bu gülen gözleri görünce nasıl duygulandım sana anlatamam, bir sonraki kampanyanızı ben de blogumda duyurmak isterim, bana da haber verin olur mu? çok öpüyorum ve güzel yüreğin için seni tebrik ediyorum...

Nesobaby dedi ki...

Beroo görmüyor musun senin aldığın kapşonlular kızların üstlerinde pembiş pembiş :) Teşekkürler blogdaşım ;)

Noni tabii ki sen bloguna koysan bir sürü destek alırız eminim :)
Çocukça Yaşamak çok teşekkürler desteğin için :)

İlke cooo tatlı cadııı :) sen de çok iyisin mucuk :*

anneciğin:)) dedi ki...

benim iyi yürekli güzel kızım:))çok güzel bir iş başardınız buradan sana ve tüm emeği geçen arkadaşlarına teşekkür ediyorum tabi en büyük teşekkürüde sevgili kocacığıma:))bakalım sıradaki hayırlı işiniz ne olacak merakla bekliyorum...

Nesobaby dedi ki...

Yeni kampanyamız başlamıştır. Lütfen blogdaki son yazıyı inceleyiniz. Desteklemek isteyenler lütfen benimle irtibata geçsin. Bir sürü bir sürü kitap ihtiyacımız var arkadaşlar :)
Sevgiler !!!