8 Nisan 2011 Cuma

Ajanda Nisan Yayında !

Bu ay ekibe katılan 2 minik bebeğimizle ( henüz anneleri Seda'nın ve Sinem'in karnındalar) Nisan sayısında yine beraberiz :) ayrıca ayın sonunda sevgili Müge'nin de bebeği Aras dünyaya gelecek. Yani ekibimiz gitgide büyüyor. Darısı bebek isteyenlerin başına :))) Editörümüz Sinem'in de dediği gibi Ajanda'yı çocuklar bastı. Eee ne de olsa bu ay 23 Nisan'ı kutlayacağız :)
Ajanda Dergi'yi okumak için şuraya bir tık. Online okumak için buraya bir tık. PDF olarak indireyim her gün açar bir yazı okurum diyorsanız indirmek için buraya bir tık. Tık tık ta tık tık :))
Ayrıca bu ay kapak sayfasında çok severek gezdiğim Van'da çektiğim bir fotoğrafımla yer aldım. Kapak kızı olamadım henüz ama kapak fotoğrafçıcı oldum :))

Deniz isimli bu tatlı minik kız Van gölü kenarında bir köyde yaşıyordu. Onun o güzel gözlerini çekmezsem olmazdı. Umarım beğenmişsinizdir. Şuşu'nun düzenlemesi ile Nisan kapağımız:


Dergide arkadaşlarımın keyifli yazılarının yanında benim de Van gezisi yazımla o güzel tatili tekrar yadetmiş oldum :) Sevgili eşim Burki ve benim çektiğim fotoğraflarla renklenen yazımı umarım keyifle okursunuz. Burak fotoğraflarını yayınlayacağı yeni bir sitenin çalışması üzerinde. Dergide linkini görüyorsunuzdur. Fakat iş yoğunluğundan site hayata henüz geçemedi. Onun fotoğraf aşkıyla çektiği güzel kareleri yakında bu siteden görebileceksiniz. Ayrıca yine sosyal sorumluluk önerilerimle sayfalar arasındayım. Bu arada ben de yeni bir eğitime destek kampanyası başlattım onu da bugün yazıcam, belki sizlerden de katılmak isteyen olur diye ;)


Herkesin keyifle okumasını dilerim.

Minik Not: Ajanda'nın Nisan hediyeleri çok şık, kaçırmayınız ;)

Bu ayki konu başlıklarımız:


Etkinlikler


Sinedetay “Boardwalk Empire”


İstanbul’da Turist Olmak “Oyuncak Müzesi”


Tiyatro “Altıdan Sonra”


Kitap İnceleme “Factotum - Charles Bukowski”


Gezi “Van”


Çalışanın Çığlığı


Bir Kaşık Bilgi “En Sevdiğim Yemek”


Abrakadabra § Sosyal Sorumluluk Projeleri


Kitap İnceleme “ Kara İstanbul—Kara Manhattan”


Raflarda


Vizyondakiler

3 yorum:

Meyra dedi ki...

nesocum ben bu tık tık işini dün yapıp hatmetmiştim zaten:) emeğinize sağlık kapak fotosu harika olmuş..ve yediğin yumurtalı kavurmaya takıldım kaldım:((

Nesobaby dedi ki...

Meyra'cım çok sağol süpersin, böyle güzel dönüşler olunca daha da motive olup yazıyoruz :)
Ahh o yumurtalı kavurma yok mu o yumurtalı kavurma :)) yaktı bizi :))
sanırım tereyağından hatta yumurtasından hatta kavurmasından yani hepsinin aşırı doğal olmasından çok lezzetliydi . Tıpkı çocukluğumdaki sahanda yumurtalar gibi şekerli bir tadı vardı :) Bilir misin o tadı ?

Meyra dedi ki...

bilmezmiyim bandıra bandıra minik parmaklarla yeme keyfi muhteşemdi:)