25 Eylül 2009 Cuma

FarmVille Çılgınlığım

Hayallerimdeki çiftlik benim oldu. Evet biliyorum sanal bir dünya ama beni şimdilik mutlu ediyor. İşi gücü bırakıp köyümüze geri dönüp tarım işlerine giremeyeceğimize göre (zaten benim köyüm bile yok) 4 duvar arasında kendime sanal ortamda bir çiftlik yarattım ben de. Haberlere göre oyun Facebook'a yükleneli 3 ay olmasına rağmen kullanıcı sayısı 48.5 milyon olmuş. Onlardan biri de benim. Hergün girip yeni meyve sebzeler ekiyorum. Kahverengi ineklerimden çikolatalı süt, koyunlarımdan yün elde edip bunları satarak bir sürü para kazanıyorum :) Bir de tam zamanlı bir oyun olduğu için (örneğin çilekler 4 saatte büyüyor) giremediğimde çürüdüğünü gördüğüm meyve sebzeler beni üzüyor :( 3 tane at'ım bir sürü ineğim ördeğim tavşanım hatta çok güzel rengarenk meyve ağaçlarım var :) Dün akşam da para bayılıp pembe bir traktör aldım. Deymeyin keyfime .. :) Keşke gerçek hayatta da herşey bu kadar kolay olsa değil mi??

5 yorum:

Sıfır Bir dedi ki...

Neso bizde iki traktör var, s2000 ile takasa gireriz istersen ;) hayallerin gerçek olsun!

Nesobaby dedi ki...

Burak'ın buna razı olacağını sanmıyorum :D

Pınar Çetin dedi ki...

ben iyice büyüttüm :) çiftliğimde çok mutluyum..pembe bir evim bile var artık :)
cumartes bir yasak geldi ama dns ayarlarını değiştirip oynamaya devam ettim..

Yaşasın Çiftçiler...

Nesobaby dedi ki...

:)) Merhaba Pınar
Siteme hoşgeldin ( ilk defa tanımadığım birisi yorum yazmış çok heyecanlandım doğrusu :)
Benim henüz bir evim olmadı çünkü sanırım belli bir seviyeye ulaşmak gerekiyor. 120 küsür bin param var ama alamıyorum kahretsin :)) sanalda bile ev almak zormuş
yasağı ben de duydum saçma geldi üzüldüm ama girdiğimde benimkisinde bir sorun çıkmadı şaşırdım doğrusu ve mutlu oldum :)

özlem dedi ki...

Farmville'i bırak, PALANTİS'e geeeeelll :)

www.palantis.com'dan oyuna giriş yapabilirsin. Yeni dönem de 21 ekim'de başladı. çok geç kalmış sayılmazsın. Ben de bunun hastası oldum yaaa :)