23 Aralık 2009 Çarşamba

Film Tavsiyesi

Bugüne kadar hiç ilgimi çekmemiş olan Brad Pitt'in başrollerde oynadığı Tarantino imzalı Inglourious Basterds (hönkk o ne ki? ) adlı filmi tavsiye ediyorum izleyin. Tam bir Tarantino tarzı ama bu seferki geçmişte, 2. Dünya savaşı nazi işgali altındaki Paris'te ve civar yerleşim yerlerinde geçiyor. Bir grup yahudi kendi aralarında çete kurup en az 100 adet ( atıyorum ama baya fazla bir rakamdı) nazi kafa derisi toplamayı hedefliyorlar. Başlarında haylaz çocuk Brad :) Filmin çoğu sahnesinde ellerimle gözümü kapasamda ( klasik Tarantino tarzı mı diyebiliriz her kanlı bıçaklı sahneyi ayrıntısıyla gösteriyor) keyifle izlediğimi söyleyebilirim. Film gerçekten eğlenceli sonu trajikomik :) Hemen de havamı atayım filmin Cannes film festivalindeki galasında ordaydım , tabi salonda değil dışarda çığlık çığlığa Braaaad diye bağıranların arasındaydım :)))

2 yorum:

Bero dedi ki...

Bir Tarantino fanatiği olarak bu filmi de sinemada bayılarak izlemiştim. En çok da filmin en başındaki sahnelerden etkilendim (öldürülen aile ve süt içme sahneleri)

Nesobaby dedi ki...

Evet filmin başı gerçekten çok etkileyiciydi ! Burdan sonrasını ingilizce konuşacağım falan dedi , adam çok akıllı bir karakterdi ( sonunda cezasını çekti ohh ) :)