17 Nisan 2010 Cumartesi

Alırım Anahtarınııııııı!


Kaç haftadır beklenen bir akşam olan dün akşam pek sevdiğimiz arkadaşlarımız İlke ve Alper ile buluşup Türkiye Rallisinin seyirci etabını izlemeye Kadıköy'deki İspark otoparkına gittik.
Önce VIP salonun nimetlerine bodoslama dalsakta sonradan buradan ayrılıp bileğimizin hakkı ile aldığımız biletlerimizle T-2 tribünün yolunu tuttuk. Ayaklarını ayakkabı vurmuş ben nesobaby için zorlu ve uzun bir etaptı. Nedense ortadan bir yol yapamamışlar bütün pistin etrafını dolaştırıp gitmek istediğin tribüne varmanı sağlıyorlar. Biz kızlar açlığa fazla dayanamayız. Ralli bizim neyimize oturduk burgerlerimizi hüplettik sponsor sütaşın dağıttığı tatlı ve ayranlarımı da götürdük (gecenin sonunda heryerimiz ayran dolmuştu). Bu arada prof. fotoğrafçı yolunda ilerleyen kocacım da 100-400 objektifiyle dansçı kızları yakın takibe almıştı.



Bana da şunu demek düştü " indir şu objektifini aşağı dostuuuummm! "
Gel de biraz bizi çek , hem ben sarışınım ;)

Yemeklerimizi yedikten sonra dedik ki bu adamların neden hepsi ayakta, popo görmekten sıkıldım, dur biz de bakalım neler dönüyor o pistte. Derken 1 saat süren bir pür dikkatle biz de yarışa daldık ve arada köprünün üstünden uçan yarış arabalarını gördükçe "wauuuuwww" dediğimizi de hatırlıyorum. Demek ki neymiş ? Kızlar da ralliden hoşlanabilirmiş :) Tabii 1 saatten sonrası sıkmaya başladı. Özellikle de Kimi Raikkonen ve Sebastien Loeb 'in karşılaşmalarından sonrası :)) Neden mi? Kimse onlar kadar hızlı süremedi de ondan !
Aman tanrım neler kaçırmışım ??? Arabaların içinde bunların olduğunu bilseydim burger king kuyruğunda bekleyeceğime start noktasında bayrak sallardım :))) (Burak'ın tepkisi : cık cık cık ...)


Bu arada Burcu (Çetinkaya) da bir bayan rallici olarak hiç fena değilmiş, keşke İstanbul'un trafiğindeki tüm bayanlar onun gibi araçlarını kullansa :) Ben hariç,
ben zaten ALIRIMMM ANAHTARINIIIII !

Önemli not: Kolajdakiler hariç diğer tüm fotoğraflar Burki'coya aittir. Teşekkürler aşkımmmm!

3 yorum:

Bero dedi ki...

Nesocuğum, resimlerinize bakarken çok bomba bir şey farkettim (ama emin değilim)
Bu ralliyi izlediğiniz arkadaşın ile (İlke) sanırım aynı ilkokuldaydık. Tipi hiç yabancı gelmedi. Belki de başka yerden tanıyorum ama kesin daha önce gördüğüm bi kişi.Ben de gerçek bir iz sürücüyüm :)

Nesobaby dedi ki...

Yakında akraba çıkarsa şaşırmayacam birbirimizi bir görsek rahatlayacam vallahi :) İlke'ye söyledim bakıp seni inceleyecek bakalım nerden tanışıyorsunuz? O da cadde çocuklarından belkide dediğin gibi aynı okul veya lise olabilir , ee dünya küçük :)

Dışavurum dedi ki...

Ya işyerinden bir tek kolajlı fotolar görünmüyor , eve gidince hemen bakıcam.
Ne güzel bir gün geçirmişsiniz , okuyunca bile hissettim.