11 Ekim 2009 Pazar

Ailenizin Fotoğrafçısı

Daha önce burada paylaştığım dün sona eren ( Burak , annem , kuzen Dilşad&Eyüp dışında hiçbir arkadaşımın hatta konu mankenimiz Şükran'ın da gitmediği :P biraz sitemkar davranıyorum napayım alındım) kulüp sergimizde sergilenmiş fotoğraflarımı sonunda ekleyeyim dedim. Madem sergiye gitmediniz bari burda görün değil mi? :) Neyse, napalım, ülkemizde fotoğrafa ilgi çok tabii içinde magazin olursa ;) Elimizdeki kısıtlı imkanları (Mutfak camından vuran akşam güneşi + sevgiliden gelen 1 demet kırmızı gül + piyano ve görümce Şükran) bir araya getirip kendi çapımda denemeler yapmıştım. Fotoğrafları yorum ve beğenilerinize sunarım efenim (Resim çizilir-Fotoğraf çekilir, lütfen yani...)

4 yorum:

DiLsAd dedi ki...

çok güsel bi sergiydi kuzicimm iyi ki gelmişisss:D seneye benim resmimle katılmanı arzu ediyorum ( biras alındımda:P ) hahahaha:D öptüm kuzimoooommm:)

Nesobaby dedi ki...

ahh canım kuzenim ne varsa sende var iyi ki yanımdaydınız heheh :D

özlem dedi ki...

Vaaayyy o sergide senin fotoların da mı vardı? Ben Yapı Kredi'nin büyük sergilerinden sanmıştım; hani büyük sanatçıların eserlerinin olduğu..

Çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim :)

Bu arada bizim düğün fotoğrafları da bir harikaydı.. Fotoğrafçımızdan daha güzel fotolar çektiniz.. Buradan sizlere tekrar teşekkürü bir borç bilirim :)

SEDA BİNGÖL dedi ki...

Bugün cuma ve kimsecikler yok burada canım sıkıldı benim yaaa, banka ıssız bomboş sanki..Sende yoksun ...gelince dinleriz artık kapadokya maceraalrını canım arkadaşım.muck