27 Ekim 2009 Salı

Korolar İstanbul'da Buluşuyor !


Ben lisedeyken korodaydım. Hem de altoların başkanıydım :) Çok sesli koroları oldum olası sevmişimdir. Konservatuara gidemedim kendimi yıllarca müzik konusunda böyle tatmin ettim ( Bayramlarda söylerek) Tek başına çıkıp söylemek cesaret ister , yanında arkadaşlarınla ile ortak bir çalışmanın daha zevkli, sahne fobisine yenmek açısından da daha kolay olacağı kesin. En azından rezil olacaksak hep beraber olalım değil mi?? :)

Önümüzdeki hafta 4 Kasım Perşembe günü 2. uluslararası İstanbul Koro Günleri başlıyor. 8 Kasım'a kadar devam eden koro günlerinde 7 farklı ülkeden toplam 700 korist katılacakmış. Hatta bir tanesi de benim arkadaşım Alis . Yok harikalar diyarındaki değil :) Onlar da Surp Vartanants korosu olarak katılıyorlar. Ben de gitmeye çalışacağım tabii bir aksilik çıkmazsa. Geçen sene gidememiş sonradan gidenlerin beğenilerini de duyunca iyice pişmanlık duymuştum. Program ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz .

Bol müzikli günler :)

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Yerim senin kucukken koroda olmani ! bir de altolarin "baskaniymis" ! Bu ne ya? Sinif baskani gibi? :)) Baskan mi diyordunuz ona da ?:)))

Aferin ayrica, destekle arkadasini da git konserine!

Opuyorum

Armagan

Adsız dedi ki...

nesoooo benide götürrrrr......

kuzusunun anacuğu hehehehe dedi ki...

annenide götür nesooo sen olmasan hiçbir aktiviteye katılamıycaz:))

Adsız dedi ki...

Beraber gidiyoruz , bizi seven arkamızdan gelsin :)

Nesobaby dedi ki...

Evet bana alto başkanı demişti öğretmen :) her sesin başkanı vardı heheh :D anne sen de takıl bize gir aramıza ;) Armağan neden adsız yazıyorsun armağan yazsana canım isim kısmına
anne burası ciddi bir müessese lütfen okuyucularımın önünde beni rezil etme kuzucum falan :P bir karizmam var burda hahahah :D

neso dedi ki...

deneme 1-2-3

Armagan dedi ki...

deneme 1-5-7

Nesobaby dedi ki...

:))) Canım yaa bir yandan beste yetiştiriyor bir yandan bana yorum yazma çabasında . Hem de orda gecenin bir yarısı . İşte dostluk buna denir :))

özlem dedi ki...

bak altoların başkanı olduğunu bilmiyorduk :)neso bize de bi konser verirsin artık :)