1 Şubat 2010 Pazartesi

Nesobaby Hamam'da


Cumartesi günü Seda bizi evlerine çağırdı ve mesaja da ekledi "kızlar için ayrı bir aktivite düşüneceğim". Bu artık alınması gerekli bir aksiyondu çünkü biz patır patır evli çiftler kervanına katılmış ve her toplanışımızda PS oynayan kocalarımızın yanında ezik ezik oturup kafa şişiriyorduk. Değişik fikirler ortaya attık ama sonunda kendimize aktivite olarak "Hamam Sefası" nı bulduk. Çok paralar vermeye gerek yoktu. Amaç belliydi. Gidip keselenip iki köpüklenip göbek taşında stres atıp eve geri dönecektik. Seçil'in bankasını kurtarması için sürekli bilgisayar başında olması gerekiyordu. Henüz su geçirmeyen bilgisayar yapılmadığından (varsa da bizde yok) Seçil evde bekledi biz de Seda'yla Küçükyalı (Merkez) hamamının yolunu tuttuk :)

Buraya kadar herşey normal. Asıl şoku hamamın kapısından içeri girdiğimde yaşadım. İlk ve son hamama gidişim 5 veya 6 yaşlarında anneannemle olmuştu. Ayağımın kaydığını ve totomun üstüne düştüğümü hatırlıyorum.Malumunuz henüz küçücük bir çocuktum ve hamam ortamını gayet normal bulmuştum (utanma duygum gelişmemişti). Ama bu seferki deneyimim çok farklıydı. Hamamın bu kadar dolu olacağını düşünememişim belkide o yüzden bu kadar çok şaşırdım :) İçerisi koca koca memeli yaşlı teyzelerle doluydu ( Memeden başka şeyler de vardı ama orasını söyleyemeyeceğim :)) Sanki bütün mahallenin teyzeleri anlaşmış "haydi bir kese attırıp gelelim kızlar" demişti. Teyzenin birinin yanında gazoz diğeri elinde sigarası ( bu arada cıbıllar hepsi) diğer ikisi birilerinin dedikodusunu yapıyor ( bu teyzeler de çıplak ama sanki giyiniklermiş kadar rahatlar karşılıklı derin bir sohbet) ben aman gözüm takılmasın ohaa o göbekte nesi yuhh kadın resmen çıplak diyerek aralarından geçerek kendimize gözlerden uzak bir yer arıyordum. Tabi bizim Seda alışıkmış ortama, garip olan ve sanki bikini ile değil de boğazlı bir kazakla hamamda dolaşıyormuşum gibi dikkat çeken bendim sanki. Teyzenin biri donsuz dolaşıyor ama teyzede öyle bir göbek varki aşağı doğru sarkmış, donsuz olduğu ancak arkasından bakınca anlaşılıyor, düşünün yanii!!!

Yavaş yavaş buharın da etkisiyle ortama ısınıp kesemi köpüğümü hafiften sırt masajımı da yaptırıp bir an evvel kendimi bu samimi ortamdan dışarı atma çabasına girdim :) Hayır keseden sonra çok rahatladım o ayrı ama ortam beni öyle bir şaşırttı ki akşama bize tatlı olarak tavuk göğsü ikram eden Sedoşa " yok artık bugünlük daha fazla göğüs görmek istemiyorum " dedim :) Sıcağın etkisiyle vücut baya bir hararet yapıyormuş. Soğuk gazozun o teyzenin yanında ne işi olduğunu sonradan canım buz gibi bir bardak gazoz çekince daha iyi anladım. Göbek taşına yatıp tavandaki delikleri seyrederkende niyeyse kendimi Hürrem Sultan'ın sayfalarının arasında hissettim :) Ara sıra hamama gitmekte fayda olduğunu düşünsem de çok sık olmasın zira bünyeme ve gözlerime garip geliyor :))

(Fotoğraf internetten indirilmedir kişilerin bizimle alakası yoktur :))

19 yorum:

Dışavurum dedi ki...

Bu yazıdaki Seda'lara link vermeyelim bence , hehhe :) 2 kere daha gel , bak görücem seni üzerinde kalacak mı şaşkınlık ?

özgün dedi ki...

ay çok komiksin kuzen :))
ben hamamı antalyada tanıdım ve sürekli gider oldum burdaki hamamları turistler için özenle hazırlamışlar,
ama cumartesi pazar günü gitmemek lazım çok kalabalık oluyor.
hafta içi hanımlar çalışırken sabahtan bomboş hamamda tek başıma keyif yapmak çok süper oluyor doğrusu kalabalıkta hakkaten insan nefes alamaz :)

Nesobaby dedi ki...

Tabii canım bir dahakine kanka olcam teyzelerle ben de sohbete gircem :))

Nesobaby dedi ki...

:)) Kuzen bizimkisi gayet turkish mahalle hamamıydı ruslar olsa gene iyiydi rus'tur ne yapsa yeridir derdim ama bizim teyzelerden beklenmeyecek hareketler bunlar :))) Biz tam da 4'te gittik en popüler saatiydi sanırım :)

Bero dedi ki...

Neso çok güldüm yaZına,ben hayatımda hiç gercek hamama gitmedim.bizim spor salonunun hamamına gittim bikac kez.ama çok hevesliyim.hamilelik süreci sonunda gitmeyi düşünüyorum.bu arada les ottomans otelinin hamamının methini duydum.oraya gitseniz mankenleri filan görürsünüz :) gerçi pahalı olabilir tabii.

Nesobaby dedi ki...

Berraaakk! üzülme ya valla eğlenceli geçti :) benimki değişik bir deneyim oldu bak bloga yazmak için bahanem oldu :) birgün seni de götürürüz di mi sedoş? Ama hamileyken gidilmez içerisi çok sıcak ayılana gazoz bayılana limon şarkısı orda yazılmış herhalde :)

Seçil dedi ki...

O kadar heveslenip hazırlanıp son dakika golü sonucu sizi evde beklemek gerçekten çok acıydı!
Bu acımın dinmesi için bir sonraki partiyi fazla bekletmeyelim derim.. :)

Nesobaby dedi ki...

O gün hepimiz aklanıp paklandık :) Biz hamamda keseden sonra akça pakça olduk sen de saatlerce kulağında telefon sisteme bağlanmaktan yüzün bembeyazdı Seço bence sana fazla mesai vermeleri lazım :)

Seyyar Dünyam dedi ki...

Yazını okudukça tüm sahne gözümün önüne geldi ve gülmekten karnıma ağrılar girdi. Löb löb etlerine , sarkmış göğüslerine, selülitli bacaklarına aldırış etmeden cıbıl cıbıl teyzoşların hamam sefası.
Ben küçükken gitmiştim ve son gidişim oldu.Çünkü bazıları ucube gibi hem çirkin hem de sapık oluyorlar. Sapık teyzenin teki ben daha sübyan iken :)yanıma sinsice yaklaşıp sarkıntılık etmişti, bir tanesi de oğluna istemişti ve son gidişim oldu.
Allah herkesi sapık hamamcı teyzelerin şerrinden korusun:)))

Seçil dedi ki...

Bu yorumunu aynen müdürüme yönlendiriyorum Neso'cum !! :)(fazla mesaiyi kırışırız :P )

Nesobaby dedi ki...

Anlaştık Seço ;)
Mehtap ben orda kendimi gülmemek için zor tuttum :) Yazıda o kadar ayrıntıya girmedim ama sana şunu söyliyim kızlarla öncesinde anlaşmıştık eve gidince nesonun göbeği şöyle büyük totosu böyle büyük diye konuşmak yok diye :) ama zaten orada kendimi o kadar diri ve genç hissettimki anlatamam böyle ön anlaşmalara gerek yokmuş :) arada gidip morallenmek lazım. Sanki de çok muhabbet etmişiz gibi kadınlarla çıkarken bir tanesi şöyle dedi " aaa gidiyor musunuz?" nasıl yani???Gidecez tabi daha ne kadar kalabiliriz ki? Belki bu kadın da sapık olabilir mi? :))

Dışavurum dedi ki...

Yazı komik , yorumlar daha komik :)
Şimdi Berrak bir hamilelikten kurtulsun , kabul ederse onu hamama götürelim. Ama öyle 5 yıldızlı otellerdekiler olmaz. Anam babam usülü , Küçükyalı Hamamı'na gidicez, hamamcı teyze 1 TL'lik gazozu içmedik diye bize bozuk atıcak. yoksa anlamı yok.
Seçomuz da gelecek tabii , o zaman kadar Steve Jobs abimiz su geçirmez Mac'i çıkarsın canım , aaa ...

Seyyar Dünyam dedi ki...

Teyze "Daha karpuz kesecektik ( hamam ritüelleri arasında olmazsa olmazlardan) nereye gidiyorsunuz, hem gözümüzü gönlümüzü de açmıştınız olmadı ki ama" babında sormuş bence art niyet aramamak lazım.
Bu arada elalemin SPA' sı varsa bizim de hamamız var diyerek hamamları ve hamam sevenleri destekliyorum. Türkiye'ye geldiğimde ilk fırsatta gideceğim ve çıplak teyzeleri gördüğümde seni yad edeceğim.

özgün dedi ki...

ay bu hamam muhabbeti sanalda bile süper oluyo ütüden az buhar edin, herkes donlarını çıkarsın havlu taksın öyle konuşak :))))
gazozlar benden neso da mercimekli köfte yapsın :P

Nesobaby dedi ki...

bence hamam kapatalım hem gözümüz hem gönlümüz ferah olur :)) sadece biz olalım yani teyzelerin girmesi yasak olsun :))

Bero dedi ki...

Bence Hamam sefası harika bir fikir, gerçek halk hamamına gideceğiz tabi ki :) ne işimiz var sosyetik hamamlarda :)

Saliha dedi ki...

Canım benim,birgün sende teyze olacaksın unutma,ha ha ha ha bende nasıl hamama gitmek istedim anlatamam,çocukluğum dışında ablam ve annenle ankarada ilk gidişim oldu ama sanırım tiryakilik yapıyor,çok gidemesemde bir kaç kez gittim.Ama gidersem çok itina edeceğim söz...aynen bende katılıyorum dediklerine bu kadar rahat olunurmu?ama çok güzel anlatmışsın hamamı ve yaşanılanları...canım çekti ablama diyeyim de biz de gidelim tatlım.Bu arada karameli çok ama çok özledim..

Nesobaby dedi ki...

:)) Teyzoş yaa ben yabancı teyzeleri kastettim sizi tabiki hamamıza alırız :)) Eminimki seninle hamam sefası da çok eğlenceli olur bol bol güleriz :D

Nesobaby dedi ki...

Karamel sabah camdan çıkmaya çalıştı açtım pencereyi dışarı çıkması ile içeri geri fırlaması bir oldu :)) dışarı buzz gibi tabi koşarak ayaklarıma yapıştı kucağına al beni diye :)) Tüyleri kesilince daha çok üşümüştür eminim bir ara fotoğrafını çekip burada yayınlayacağım :) oğlum çok atletik vücutlu oldu