4 Şubat 2010 Perşembe

Nesobaby'nin Masaüstü


Geçenlerde bir sitede gördüm (hatırlamıyorum hangi site olduğunu) yine bir mimleme olmuş , arkadaşı mimlemişler masaüstünü göster demişler (burdaki masaüstü desktop bilgisayar masaüstü ekranı) ama ben bunu kendi versiyonumla çevirdim. Ben de kendi masaüstümün cep telefonum ile fotoğraflarını çekip sizinle paylaşayım dedim.

1. fotoğrafta gördüğünüz gibi masamın genişliğinden istifade ederek ne var ne yok masamda her türlü börtü böceği muhafaza ediyorum. Küçük aynam (arada kaşımı almak için iyi oluyor :P ) arkada seperatörlere yapıştırılmış canım oğluşumun 2 aylıkken babasının çektiği fotoğrafı ve kocacığımla benim pek bir güzel çıktığımız boğaz manzaralı fotoğraflarımızı , biraz önde içinde kullanmadığım bir sürü kalem makas gibi tesisatın bulunduğu kalemlik , notluk, deniz yıldızım, ataçlığımın içinde kötü kedi şerafettin adını koyduğum baygın bakışlı oyuncağım ve yanında Gülden'in masamda sanki çok az ıvır zıvır varmış gibi kendi masasındakileri temizlerken verdiği turuncu ahşap kedi, arkada nikah şekeri magnetimiz, canım kuzenim Özgün'ün yıllar önce verdiği benim gibi dengesiz terazinin dengesini temsil eden dengeli metal adam ve yine Özgün'ün yaptığı örgü kaktüs ile gerçek kaktüsüm. Özgün'ün oğlu biricik yeğenim Tan'ın çok sevdiğim uyurkenki fotoğrafı. Gülden ile Neslihan'ın doğumgünümde aldığı gül şekilli browniden arkada kalan doğumgünü mesaj kartı ve Aytuğ'nun verdiği kulaklı durmuş çalışmayan masa saati :) Annemin aldığı üzerinde not olmayan kalpli notluk ve Seçil'lerin nikah şekeri inekli notluk :) (yine üzerinde not yok dikkat ederseniz) en solda da veterinerimizin takvimi ve bilumum çalışma kağıtları üzerinde işle ilgili ıvır zıvırların yazdığı. Bir de işyerinde çok kullandığım allı pullu pembe bozuk para cüzdanımı da görebilirsiniz.
3. fotoğrafta masamın kalan diğer kısmından bir görüntü. 1990'lardan kalma kocaman bir monitör ve ekranında tabi yine benim kocacımla fotoğrafım, görünmeyen tarafında da bir sürü sıkıcı klasör :P yanda gıcık mavi dosyalarım , arkamda onun 2 katı kadar daha dosya varki onu da çekip fotoğrafını koyup içinizi karartmak istemedim. Sürahim su içmeyi unutmayayım diye hep yanımda durur. Telefonum susmak bilmez :P Arkadaşım Ebru'nun olan ama bakımını benim üstlendiğim, o bizim bankanın gebzedeki binasına taşınınca da tamamiyle bana kalan çiçeğimin yapraklarını görebilirsiniz. Yine dosyalarımın üstünde güzel bir kedi fotoğraflı eski yılın takvimi ( fotoğrafları güzel olduğu için hala saklıyorum :)

İşte böyleeee. Şimdi ben de canım Sedoş'u ve cici anne adayımız Berrak'ı ve sevgili kuzenim Özgün'ü mimliyorum bakalım onların masaüstü nasılmış???


15 yorum:

Bero dedi ki...

Resimdeki en bomba şey bence ayna :) tamam kokoş tadında,çok şeker. Benim masamda da ayna var, seninkine göre nispeten boş ama yarın resmini çekip yazısını yazacağım :)

ANNECİĞİN:)) dedi ki...

tam senlik bir masaaaaa:)) tam bir terazi masası karman çorman her şeyi tek tek anlatmana rağmen o kadar karışıkki ne hangisi nerede anlayamadım yani tam sana yakışır bir masa minicik minicik gereksiz bir sürü şeyler:(( aynı odan gibi(bizim evdeykenki) orada tozunu kim alıyor merak ettim doğrıusu:))

Mehtap dedi ki...

Çok renkli bir masaüstü. Sanırım akbanktta çalışıyorsun, benim de ablam var orda.

Nesobaby dedi ki...

Yok aslında 2. fotoğrafa bakarsan yukarda tavandan sallanan world reklamını görürsün :D Akbankın çaprazında çalışıyorum :D Evet masama evde koyamadıklarımı koyuyorum hem çalışırken renk katıyor sıkıcı işlerde eskiden annem ıvır zıvır istemezdi şimdi kocam ben de herşeyi oraya götürüyorum :D

özgün dedi ki...

ayy çok duygulandım kuzen benden ne çok şey varmış masaüstünde, bin yıl önce aldığım metal şeyi bile saklamışsın :)
benim masam şu an çıfıt çarşısı gibi yarın düzenleyim de öyle göstereyim bari :)))

Nesobaby dedi ki...

Kuzen bak bir fotoğraf daha ekledim daha ayrıntılı görünüyor. Annem demiş ya o kadar karışıkki nerde ne var anlayamıyorum :))) Ben de bir tane daha koydum ;)

Nesobaby dedi ki...

Berrak'cığım benim ayna sıradan bir ayna ama ben onun yanına tüylü minik magnetler koyarak onu kokoş yaptım ;)

penelope dedi ki...

görür görmez kokooooşş dedim .öyle de yazayım dedim ama baktım cümle kurulmuş benden önce vazgeçtim demeyeceğim..:)))yani demedim di mi..
bi de leeen lady di gibisin o düğün resminde filan ..maaşallah diyelim de:)))sonsuza kadar mutlu yaşayın dilerim..

imza: kamber
onsuz düğün olmaz ya:)

penelope dedi ki...

bi de kurabiyelerinize yorum yapıcaktım yapılmıyor .burdan deyim bari:
"yeniyo mu bunlaaaaar"

Nesobaby dedi ki...

Oooo bizim mütevazi sitemizi penelope co şenlendirmiş vay vay vayy pek sevindim sabah sabah iyi geldi :)) Yok ben kokoş hiç değilimdir ( istersem olurum da : P ) böyle interesting şeyleri severim biraz da eşyaları modifiye edip bişeyler katıp onları renklendirmeyi çok severim ayrıca masam çok dağınık gelin bir de yatak odamı görün orası daha dağınık çünkü orda 2 dağınık yaşıyor :)) hee bir de dağınık kedimiz var oohh annem duymasın :))
(güzel kızlar evlenirken kuaför ne yapar eder çirkin çıkarır o gece kızı ama şansıma ben güzel çıktım kendimi de beğendim yani çok mütevaziyim haa , çok sağol penelope co sabah sabah bu lady de iyi geldi ;)

Nesobaby dedi ki...

kurabiyeler şeker hamuru ile süslenmiş yemek için çok ideal :)) Comments'in yanındaki rakama tıklayınca yorum yazılabiliyor ben denedim bir sorun yok gibi yorumlarınız bizi mutlu eder efenim oraya da bekleriz :))

özgün dedi ki...

Nesrinin bayıldığım bir tarzı var, herşeyi kendine bir güzel yakıştırır ki, saçlarına şöyle bir toka takar sanki kuaförde dağınık topuz yaptırmış sanırsın,
aslında dağınık değil nesrin halasına sorun bak :P
yazlıkta aynı odada kaldığımız onca zamanlarda hiç "ay nesrin de çok dağınık" düşüncesi geçmemiştir aklımdan.

Masada ve odasında minik minik şeyler çok ya ondan kelli dağınık demişler bu kıza eh burcu da baştan sabıkalı :))))

Nesobaby dedi ki...

ahh canım kuzenim seni boşuna nikah şahidim yapmadım :) bana bir sen şahitlik yaparsın çünkü hehhe :) nasıl tanıyor beni. Ne istiyorlar minik ıvırzıvırlarımdan anlamıyorum ki bu annemle bu kocam . Bence hayat o minik ıvır zıvırlarda saklı hayatı renklendiren şenlendiren şeyler onlar hepsinin bir hatırası anısı olmasa hayatımda (masamda) bu kadar yer kaplamalarına izin veririr miyim ? :D seviyorum seni mucuk

Adsız dedi ki...

yirim senin ıvır zıvırlarını kuzucum benimmmmmm:))) yanımda olsanda şöyle sıkıca sarılsam sana aynı şehirde özlüyom seni caım kızım kuzucuğum benimmmmmmmm:))))

özlem dedi ki...

sen bu daginiklikta is evraklarini nasil buluyosunnnnn?? :)) ben de teraziyim ama yükselen farkliligindan olsa gerek isyerindeki masam hic boyle birsey gormedi :)) aksine hersey fazla duzgundu.. bir kahve ictigim kupam vardi, o da masamda gozume carpiyor diye cekmeceme kaldiriyordum :)